top of page

Priser och praktisk information

För 2022 gäller följande (TAR EMOT NYA KLIENTER I DECEMBER 2021 med följande priser):

Individualterapi 950 kr / 60 min (gäller privatpersoner)

 

Parsamtal 1500 kr / 90 min

Handledning: 1300 kr / 60 min

 

OBS Reducerat pris vid första tillfället: 800 kr för individualterapi och 1200 kr för par. 

 

Att gå i terapi kan innebära en stor investering i både tid och pengar (snittpriser för privat psykoterapi ligger mellan 800 - 1500 kr per timme, enligt 1177, https://www.1177.se/Kronoberg/liv--halsa/psykisk-halsa/att-soka-stod-och-hjalp/privata-psykologer-och-terapeuter/). För att underlätta för dig att avgöra ifall du tror att du skulle ha nytta av att prata med mig är priset reducerat vid första tillfället. Vi pratar om vilka behov du har och hur vi bäst möter dessa, hur ofta vi ses och går igenom eventuella frågor du har. Du behöver inte bestämma på plats ifall du vill fortsätta utan kan fundera över det hemma och återkomma till mig (dock önskar jag av praktiska skäl besked inom tre dygn). 

 

Intervallen på mötena kan variera, men det är vanligt att ses tätare i början för att sedan öka intervallen. Många väljer att ses varje eller varannan vecka. 

 

För par ser ofta kontakten annorlunda ut och vi ses mer sällan. Det är inte ovanligt med att inleda med att ses varannan vecka för att sedan öka intervallen till var tredje eller fjärde vecka.

 

Du får gärna betala med Swish, eller via faktura. Betalning sker vid varje tillfälle för privatbetalande.

Avbokning för bokad strötid: ett dygn innan för att debitering ej skall utgå (gäller ej vid akut sjukdom).

För stående tid och en serie bokade sessioner utgår betalning om du uteblir, men jag erbjuder ersättningstid (utan kostnad) om obokade tider finns.

 

Företagsbetald session faktureras månadsvis. Betalning utgår för samtliga bokade tider. Ersättningstid ger om möjligt enligt ovan.​

 

För priser avseende konsulttjänster kontakta mig.

soffa.jpeg
My Approach
bottom of page