top of page

Priser och praktisk information

För 2024 gäller följande:

Individualterapi 950 kr / 60 min (gäller privatpersoner)

 

Parsamtal 1500 kr / 90 min

Handledning: 1300 kr / 60 min

 

Att gå i terapi kan innebära en stor investering i både tid och pengar (snittpriser för privat psykoterapi ligger mellan 800 - 1500 kr per timme, enligt 1177, https://www.1177.se/Kronoberg/liv--halsa/psykisk-halsa/att-soka-stod-och-hjalp/privata-psykologer-och-terapeuter/). Det är därför rimligt att det första tillfället är förutsättningslöst och utforskande. Vi pratar om vilka behov du har och hur vi bäst möter dessa, hur ofta vi ses och går igenom eventuella frågor du har. Du behöver inte bestämma på plats ifall du vill fortsätta utan kan fundera över det hemma och återkomma till mig (dock önskar jag av praktiska skäl besked inom tre dygn). 

 

Intervallen på mötena kan variera, men det är vanligt att ses tätare i början för att sedan öka intervallen. Många väljer att ses varje eller varannan vecka. 

 

För par ser ofta kontakten annorlunda ut och vi ses mer sällan. Det är inte ovanligt med att inleda med att ses varannan vecka för att sedan öka intervallen till var tredje eller fjärde vecka.

 

Betalnings sker via faktura i slutet av månaden.

Avbokning för bokad strötid: ett dygn innan för att debitering ej skall utgå (gäller ej vid akut sjukdom).

I min nya mottagning på Borgmästaregatan 8 så finns inget väntrum. Vänta därför tills strax innan din tid börjar (ett par minuter) och ring på släpper jag in dig. Vid dåligt väder eller annan omständighet, ring mig när du är framme så svarar jag och släpper in dig ifall jag inte är upptagen med annan klient. 

 

För priser avseende konsulttjänster kontakta mig.

soffa.jpeg
My Approach
bottom of page