top of page
_MG_5639.JPG

Om mig

Sedan 2007 har jag arbetat med terapi och är legitimerad psykoterapeut med grundutbildning i psykologi. Jag har även studerat organisationspsykologi och filosofi, samt har examen som handledare- och lärare i psykoterapi. 

Min psykoterapeutexamen har relationell integrativ inriktning (med grund i psykodynamisk terapi). Jag är dessutom diplomerad psykosyntesterapeut, utbildad vid Psykosyntesakademin i Stockholm (en transpersonell psykoterapi) där jag också är verksam som lärare och handledare (Du kan läsa mer om psykosyntes här). Utöver detta har jag vidareutbildat mig i existentiell terapi och vägledning.
 

Övriga utbildningar är bland annat att jag är certifierad utbildare i John Gottmans "7 principles program" för relationsutveckling, samt certifierad mindfulnessinstruktör. 

Parallellt med mitt arbete som psykoterapeut har jag arbetat som organisationskonsult och handlett både chefer och team. Jag coachar fortsatt både individer och team i frågor om samarbete och utveckling. 

Mitt arbetssätt utgår från ett synsätt där varje människa ses som fri och ansvarig för sina val, auktoritet i sitt eget liv och att upplevelsen av mening och goda relationer är nära förknippade med att leva väl.​

Som legitimerad psykoterapeut har jag tystnadsplikt och handledning på regelbunden basis.

 

Jag bor utanför Växjö tillsammans med min familj. 

Det händer att jag medverkar i media, vilket du kan läsa mer om här

 

Välkommen till ett första, förutsättningslöst och utforskande, samtal.

Kontakt

Välkommen att höra av dig för ett första, förutsättningslöst samtal.

070-7771037

bottom of page