Om mig

Sedan 2007 har jag arbetat med terapi och är legitimerad psykoterapeut med grundutbildning i psykologi (fil. kand. psykologi), ekonomi (fil. mag ekonomi) och filosofi (fil.kand filosofi). 

Jag har psykoterapeutexamen med relationell integrativ inriktning (med inslag av både psykodynamisk terapi och KBT). Jag är dessutom diplomerad psykosyntesterapeut, utbildad vid Psykosyntesakademin i Stockholm (en transpersonell psykoterapi) där jag också är verksam som lärare och handledare. Utöver detta har jag vidareutbildat mig i existentiell terapi och vägledning. (Du kan läsa mer om psykosyntes här.) Jag är även utbildad handledare- och lärare i psykoterapi. 

 

Jag är certifierad utbildare i John Gottmans "7 principles program" för relationsutveckling, samt certifierad mindfulnessinstruktör. 

Mitt arbetssätt utgår från en humanistisk filosofi där varje människa ses som fri och ansvarig för sina val, auktoritet i sitt eget liv och att upplevelsen av mening och goda relationer är nära förknippade med att leva väl. 

Som legitimerad psykoterapeut har jag tystnadsplikt och handledning på regelbunden basis.

 

Jag bor utanför Växjö tillsammans med min familj.

 

Välkommen till ett första, förutsättningslöst och utforskande, samtal.

Kontakt

Om du har några frågor så kan du nå mig här:

Philip Bäckmo, fil. mag. leg. psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi

Kronobergsgatan 2 
352 33

Växjö

070 777 10 37 (använd e-post/kontaktformulär nedan i första hand). Alternativt direkt till:

terapi.backmo @ gmail.com

Tar enbart emot nya uppdrag gällande handledning. 

För närvarande är jag fullbokad och har inte möjlighet att ta emot nya klienter för psykoterapi eller parterapi. Jag kommer ta emot nya terapiklienter under slutet av året (december).

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon

© 2021 Philip Bäckmo