Investera i friskare medarbetare.

Stress och stresshantering

Stress är en naturlig del av livet och varje väl levt liv kommer innehålla påfrestningar av olika slag. Snarare än att försöka skydda oss från stress är det en bättre strategi att hitta ett gynnsamt förhållningssätt till stress och goda strategier för återhämtning. Stress kan vara farligt och i värsta fall leda till utmattning, men det finns mycket vi kan göra som individer för att förhindra Kriser med stort K. Jag erbjuder tjänster inom stress och stresshantering för företag som vill investera i hållbara medarbetare.  

 

Du kan läsa mer om tjänsterna nedan:

Tillbaka till tjänster

 Jag kan vara till hjälp på följande sätt inom stress och stresshantering

1/2-dags workshop om stresshantering

Att hantera stress är en förutsättning för många för att klara av dagens höga tempo i arbetslivet. En investering i stresshantering är vanligen både effektivt och lönsamt. Denna workshop ger kunskap om vad stress är samt olika strategier att hantera och förebygga ohälsosam stress. Läs mer här. 

Föreläsning om stress och stresshantering

En föreläsning om stress och stresshantering är ett enkelt sätt att öka medvetenheten om hur stress kan hanteras mer effektivt. Utgångspunkten för föreläsningen är det dubbla förhållningssättet att inställningen till stress är avgörande för vilka konsekvenser den får, samtidigt som du har ansvar för att utforma ditt liv på ett hållbart sätt. Läs mer här

Kontakt

Om du har några frågor så kan du nå mig här:

Philip Bäckmo, fil. mag. leg. psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi

Kronobergsgatan 2 
352 33

Växjö

070 777 10 37 (använd e-post/kontaktformulär nedan i första hand). Alternativt direkt till:

terapi.backmo @ gmail.com

Tar enbart emot nya uppdrag gällande handledning. 

För närvarande är jag fullbokad och har inte möjlighet att ta emot nya klienter för psykoterapi eller parterapi. Jag kommer ta emot nya terapiklienter under slutet av året (december).

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon

© 2021 Philip Bäckmo