Investera i friskare medarbetare.

Stress och stresshantering

Stress är en naturlig del av livet och varje väl levt liv kommer innehålla påfrestningar av olika slag. Snarare än att försöka skydda oss från stress är det en bättre strategi att hitta ett gynnsamt förhållningssätt till stress och goda strategier för återhämtning. Stress kan vara farligt och i värsta fall leda till utmattning, men det finns mycket vi kan göra som individer för att förhindra Kriser med stort K. Jag erbjuder tjänster inom stress och stresshantering för företag som vill investera i hållbara medarbetare.  

 

Du kan läsa mer om tjänsterna nedan:

Tillbaka till tjänster

 Jag kan vara till hjälp på följande sätt inom stress och stresshantering

1/2-dags workshop om stresshantering

Att hantera stress är en förutsättning för många för att klara av dagens höga tempo i arbetslivet. En investering i stresshantering är vanligen både effektivt och lönsamt. Denna workshop ger kunskap om vad stress är samt olika strategier att hantera och förebygga ohälsosam stress. Läs mer här. 

Föreläsning om stress och stresshantering

En föreläsning om stress och stresshantering är ett enkelt sätt att öka medvetenheten om hur stress kan hanteras mer effektivt. Utgångspunkten för föreläsningen är det dubbla förhållningssättet att inställningen till stress är avgörande för vilka konsekvenser den får, samtidigt som du har ansvar för att utforma ditt liv på ett hållbart sätt. Läs mer här